Ειδήσεις

Ξανά στην Κρήτη το διάσημο swingers club

Πριν από λίγους μήνες η πρώτη εκδρομή μεγάλου swingers club στην Κρήτη που αποκάλυψε το neakriti.gr ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Οπότε... ήταν αναμενόμενο να επαναληφθεί και φέτος.

Το SDC, το μεγαλύτερο και διασημότερο κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων (swingers) στον κόσμο, αφού δοκίμασε το καλοκαίρι τα "νερά" στην Κρήτη, με απόλυτη επιτυχία μάλιστα, αποφάσισε και φέτος να συνεργαστεί με το ίδιο ξενοδοχείο στη Σταλίδα και να οργανώσει ξανά εκδρομή για πρόθυμους swingers που επιθυμούν να ζήσουν το... όνειρό τους στην Κρήτη.

Και μάλιστα με... φθινοπωρινή εκδρομή, αφού το σχετικό event έχει προγραμματιστεί από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου του 2016, πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο στη Σταλίδα. Και αυτή τη φορά οι τιμές είναι αρκετά "αλμυρές", αφού το φθηνότερο πακέτο που προσφέρει το club είναι 1.299 ευρώ το άτομο για αυτήν την μία εβδομάδα... ξεσαλώματος.

Βεβαίως αυτό δε σημαίνει και πολλά για τα μάλλον ευκατάστατα μέλη του club, που, εφόσον είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες, μπορούν να δώσουν και πολύ περισσότερα.

Πάντως ενδεικτικό της επιτυχίας της προηγούμενης εκδρομής είναι ότι αυτή τη φορά το κόστος του απλού δωματίου έχει αυξηθεί κατά... 300 ευρώ, από 997 ευρώ στα 1.299!

Σχόλια