default-image

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Γιακουμάκης

Ποδόσφαιρο
Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Γιακουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Γιακουμάκης στο Metropolitan.

Όλα πήγαν καλά για το νεαρό επιθετικό του Πλατανιά, ο οποίος αναμένεται αύριο Τρίτη να πάρει εξιτήριο και σύντομα να ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Με τον ποδοσφαιριστή επικοινώθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και οι συμπαίκτες του, ενώ από την ΠΑΕ στο πλευρό του ήταν ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Φάνης Ξηνταβελόνης. Ο ίδιος, δεν χάνει την αισιοδοξία του, και σε όσους επικοινώνησαν μαζί του τόνισε ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα με την φανέλα του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια. Η επιτυχία στην Ξάνθη ανήκει ήδη στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα του Πλατανιά γνωρίζουν ότι για να έχει και… μαθηματική αξία -εκτός από ψυχολογική- θα πρέπει να συνδυαστεί με νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Άλλωστε στόχος του Γιώργου Παράσχου και των παικτών της ομάδας μας είναι να «κλείσουν» με τρίποντο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Την Δευτέρα όσοι είχαν αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής. Ο Σελίν που είχε χτυπήσει στο κεφάλι στην Ξάνθη και έκανε ράμματα πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, ενώ ο Γκνιάτιτς ακολούθησε ατομικό, φορώντας όμως ποδοσφαιρικά παπούτσια και ανεβάζοντας ρυθμούς στο τρέξιμο. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη, βοηθού του Παράσχου, καθώς ο τελευταίας αντιμετωπίζει μια μικρή αδιαθεσία και έμεινε σπίτι του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News