default-image

Σηφάκης... έξω από τα δόντια απόψε στη Μικτή Ζώνη

Ποδόσφαιρο
Σηφάκης... έξω από τα δόντια απόψε στη Μικτή Ζώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ήττα από την Τριγλία, ανεβάζει τα λαμπάκια σε όλους τους τομείς και φέρνει τις καταστάσεις στο σημείο «μηδέν». Τι συμβαίνει, τι μπορεί να γίνει, γιατί έφτασαν ως εδώ, τόσο χαμηλά.

Ο άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς δήθεν και μεταξωτές κορδέλες, είναι ο νυν τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Μύρων Σηφάκης. Τις αλήθειες του θα αφουγκρασθούμε απόψε (22:00) από την Μικτή Ζώνη στην Κρήτη tv.

Η Μικτή Ζώνη, έχει να παρουσιάσει επίσης μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου και άλλα επίκαιρα αθλητικά θέματα. Στο πάνελ θα βρεθούν το μέλος της διοίκησης του ΕΑΚΗ Μάνος Παπαδόπουλος, ο πρώην πρωταθλητής μας και προπονητής Γιάννης Αντωνακάκης, ο προπονητής στίβου Γιώργος Κόκκινος, ο πρωταθλητής μας ακοντιστής Γιάννης Χουλάκης και η πρωταθλήτρια μας στα 400μ. Αλεξία Κανάκη. Το ρεπορτάζ για τα χάλια του Σταδίου Ελευθερίας, σίγουρα θα καταπλήξει τους θεατές…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News