default-image

Νέα δήλωση Ηρακλή Νύκταρη για Κούγια

Ποδόσφαιρο
Νέα δήλωση Ηρακλή Νύκταρη για Κούγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δήλωση του ο Ηρακλής Νύκταρης καλεί τον Αλέξη Κούγια να υποβληθούν και οι δυο σε τοξικολογικές εξετάσεις, δίνοντας συνέχεια στη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους.

Η δήλωση του:

«Θέλοντας να πάρω θέση για τις κατηγορίες (στημένα, εκβιασμοί κ.λ.π) και τους αισχρούς και αβάσιμους χαρακτηρισμούς (κακοποιός) προς το πρόσωπο μου, δεν θα μπω στη διαδικασία διάψευσης του συγκεκριμένου δικηγόρου-παράγοντα γιατί όλος ο φίλαθλος και μη κόσμος, γνωρίζει την ανάγκη να προκαλεί με οποιοδήποτε τρόπο με σκοπό την ατομική του προβολή. Σκεφτείτε ότι το έχει κάνει και στο παρελθόν χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις για την ίδια του την οικογένεια ενώ δεν διστάζει  να πλάθει φαντασιόπληκτα σενάρια.

Για να αποδειχτεί λοιπόν ποιος έχει διαύγεια μυαλού που να του επιτρέπει να μην έχει παραισθήσεις… ΠΡΟΚΑΛΩ τον «τίμιο» αυτό δικηγόρο-παράγοντα να υποβληθούμε και οι δυο σε τοξικολογικές εξετάσεις  και βάση των αποτελεσμάτων να μάθει ο κόσμος ποιος είναι καθαρός και ποιος είναι αυτός που χρίζει «αποτοξίνωσης» της φαντασίας. Ο νοών νοείτω

Με εκτίμηση Ηρακλής Νύκταρης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News