default-image

Οζίλ: Δύσκολο αλλά μπορουμε με Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Οζίλ: Δύσκολο αλλά μπορουμε με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές δηλώσεις ενόψει Ολυμπιακού έκανε χθες ο Μεσούτ Οζίλ...

«Είναι εφικτό να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να προκριθούμε εμείς στην επόμενη φάση», είπε χαρακτηριστικα μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Σάντερλαντ για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα καταφέρουν το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος  

«Είμαστε πολύ δυνατοί τη φετινή σεζόν και εγώ προσωπικά είμαι ίσως στην καλύτερη φόρμα της θητείας μου στην Άρσεναλ. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είδαμε και στο πρώτο ματς στην έδρα μας ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσει να μας κάνει ζημιά με αντεπιθέσεις. Δεν θα πρέπει να δεχθούμε χαζά γκολ όπως έγινε στο “Έμιρεϊτς”. Οι οπαδοί τους θα γεμίσουν το γήπεδο για να τους δώσουν ώθηση, όμως, πιστεύω ότι είναι εφικτό να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να προκριθούμε εμείς στην επόμενη φάση.

Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε την ποιότητα για να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε ότι θα αποκλειστούμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα, γιατί σε περίπτωση που δεχθούμε ένα γκολ, τότε θα πρέπει να βάλουμε τρία και γίνεται δύσκολο το έργο μας... Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα μπροστά και στόχος μας είναι να πετύχουμε γκολ από νωρίς και να έχουμε προβάδισμα από το ημίχρονο. Τότε όλα θα είναι πιθανά...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News