default-image

Σπουδαία νίκη ο Πλατανιάς, 0-2 την Ξάνθη

Αθλητισμός
Σπουδαία νίκη ο Πλατανιάς, 0-2 την Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Πλατανιάς, ο οποίος πανηγύρισε το διπλό στην έδρα της Ξάνθης με 0-2 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δείχνει σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις, γεγονός που αποτυπώνεται και στην βαθμολογική της συγκομιδή, φτάνοντας στους 18 βαθμούς μετά τη σημερινή νίκη.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν μονόλογος του Πλατανιά, ο οποίος όμως δεν είχε την ουσία. Η Ξάνθη λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού ισορρόπησε, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 28' ο Κουλιμπαλί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ράμος άφησε την μπάλα και ο Μιλούνοβιτς άνοιξε το σκορ. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο έληξε με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να έχει δίκαια το προβάδισμα, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

 Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησαν τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τους ευκαιρία του β' μέρους πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 60' ο Ράμος πάσαρε στον Ανγκούλο, ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ, έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Παρά ταύτα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε να είναι κακή και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 από τον πολύ καλό Πλατανιά, ο οποίος με τη νίκη αυτή έφτασε τους 18 βαθμούς και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία (7ος).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Έλτον, Λουσέρο, Ερέα, Φλίσκας, Λισγάρας, Ζαραδούκας (67' Τριάδης), Ντιμιτρόφ (53' Νιέτο), Ράνος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σέλιν (46' λ. τρ. Ιτούα), Βάντερσον, Στανισλάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (73' Ντίνας), Ανγκούλο (89' Τζιλβάν), Ράμος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News