default-image

Τo Travel Massive έρχεται στο Ηράκλειο

Κρήτη
Τo Travel Massive έρχεται στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προώθηση του κρητικού τουρισμού διαδικτυακά και μέσω του παγκόσμιου εθελοντικού δικτύου Travel massive.com, το οποίο πραγματοποιεί για πρώτη φορά εκδηλώσεις σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, όπου πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις ιδέες τους και να ανταλλάζουν απόψεις για το μέλλον του κρητικού τουρισμού.

Σχετική εκδήλωση πραγματοποιείται το μεσημέρι της Κυριακής (6-12-2015) από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι στο καφέ "Μαρίνα" στο Ηράκλειο, όπου πολίτες και εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό μπορούν να μετέχουν σε αυτό το ιντερνετικό γεγονός, που έχει θέμα "Crete4Seasons", δηλαδή την προσέλκυση τουριστών καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το TravelMassive.com είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον τουρισμό.

Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Είναι εκείνοι που δημιούργησαν και το Chapter (Κεφάλαιο) "Κρήτη", με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπός είναι η προώθηση της Κρήτης ως ενός ιδιαίτερου τουριστικού προορισμού, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι' αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete, το οποίο καλεί τους επαγγελματίες του τουρισμού να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια!

Το θέμα του για το 2016 είναι Crete4Seasons και μακροπρόθεσμος στόχος είναι να εξευρεθεί ένας τρόπος για την προσέλκυση τουριστών στην Κρήτη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή.

Η πρώτη εκδήλωση θα έχει τον τίτλο "Πώς τα social media θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προώθηση του τουρισμού" και θα περιλαμβάνει διεθνείς ομιλητές και σεμινάρια και φυσικά μπόλικη συζήτηση.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News