default-image

Sportradar, Ηράκλειο - Χανιά και μείον 6

Αθλητισμός
Sportradar, Ηράκλειο - Χανιά και μείον 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό που συμβαίνει στη Φουτμπολ Λιγκ, είναι απερίγραπτο. Δεν λέμε για όσα είδε από τη Sportradar που πήγε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και που τον έκαναν να φρίξει αλλά και να σκέπτεται να πάρει τη διοργάνωση από την Ένωση Β' εθνικής.

Αυτά τα προκαλεί (γενικώς και ειδικώς) άλλωστε το ίδιο το «σύστημα». Η Sportradar, η εταιρεία στοιχηματικής ανίχνευσης με την οποία συνεργάζονται η ΕΠΟ και η UEFA,  ξεκινάει λέει τώρα σεμινάρια επιμόρφωσης στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα και της Φουμπολ ΛΙγκ, για το πώς θα αντιμετωπίζουν στοιχηματικές χειραγωγήσεις αγώνων. Με λίγα λόγια θα τους μάθουν τα μυστικά της ανίχνευσης και οι επιτήδειοι θα ξέρουν πώς να αποφεύγουν τις κακοτοπιές που τους βγάζουν στο κοντάρι. Είναι μια παράμετρος κι αυτή, μέσα στο θετικό του όλου εγχειρήματος.

#ΜΕ τα απείρου κάλλους συμβάντα που προκαλούνται για να συμβούν, μέσα από ανακοινώσεις, «καρφωτές» στους υπουργούς και άλλα «ανακατώματα», με παρασκήνιο, ο λόγος. Αλλά και  αυτά το σύστημα τα έχει προκαλέσει και λογικά συνδέονται.

#Μέρος της όλης (στρεβλής) αντίληψης περί του ποδοσφαίρου Χανίων και Ηρακλείου, που «φανερώνει» συχνά ο κ. Βούρβαχης, δείχνει να αποτελεί η αναπάντεχη και σκληρή τιμωρία του εκ των υπευθύνων της Μικτής ΕΠΣΗ Γιώργου Κουτεντάκη από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.  

Δεναποτελεί άλλωστε «κρυφό μυστικό» ότι υπάρχει ένα… παγιδευμένο πεδίο στις σχέσεις των δύο μεγάλων Ενώσεων της Κρήτης, από τη στιγμή που οι «καταστάσεις», ανέδειξαν τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων σε ηγετικές θέσεις της Ομοσπονδίας.

Κάτι που δεν είχε συμβεί όταν η αντίστοιχη ποδοσφαιρική αρχή του Ηρακλείου, είχε έξτρα λόγο στα πράγματα. Προσδοκούσαμε πάντως ότι ο κ. Βούρβαχης, θα τηρούσε τις δεσμεύσεις του, όταν προεκλογικά δήλωνε στον αέρα της Μικτής Ζώνης στην Κρήτη TV, παρουσία του κ. Τζώρτζογλου, ότι θα υπηρετεί χωρίς διακρίσεις τα ποδοσφαιρικά συμφέροντα του νησιού. Έκτοτε, έχουν καταγραφεί πολλά επεισόδια. (Να ελπίσουμε, πως ποτέ δεν είναι αργά;)

#Τα νομικά επιχειρήματα του ΟΦΗ για την υπόθεση των -6 είναι πολύ δυνατά και δη ενώπιον των αεροπαγιτών δικαστών του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου. Σε ένα θέμα που είναι περισσότερο ηθικής σημασίας και που προέκυψε χοντροκομμένα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News