default-image

Εκδήλωση προς τιμήν συνταξιούχων των Μινωικών Γραμμών

Εκδήλωση προς τιμήν συνταξιούχων των Μινωικών Γραμμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση τιμής για τους αξιωματούχους των πλοίων τους που συνταξιοδοτούνται πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 4/12/2015 οι "Μινωικές Γραμμές".

Η σεμνή εκδήλωση για τους αξιωματικούς των πλοίων που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία πραγματοποιήθηκε στο πλοίο H/S/F FESTOS PALACE, που βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι κ. Τσικαλάκης Εμμανουήλ, διευθυντής Ναυτικής Λειτουργίας, κ. Στεφανουδάκης Εμμανουήλ, πλοίαρχος, κ. Προκοπίου Κωνσταντίνος, ύπαρχος, κ. Αποδουλιανάκης Νικόλαος, Α' μηχανικός, κ. Κοντάκος Ευάγγελος, Α' μηχανικός, κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Α' μηχανικός, κ. Δρακάκης Γεώργιος, προϊστάμενος ηλεκτρολόγος, κ. Δρίτσας Παναγιώτης, προϊστάμενος ηλεκτρολόγος, κ. Αλεξάκης Εμμανουήλ, προϊστάμενος οικονομικός, κ. Δελημιχάλης Γεώργιος, προϊστάμενος ασυρματιστής, κ. Γαμπιέρης Μάρκος, προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος και κ. Κιαγιάς Γεώργιος, προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος.

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των τιμωμένων, εκπρόσωποι των λιμενικών Αρχών, Ναυτικών Ενώσεων και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ, από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντικά στελέχη και τέως αξιωματικοί της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος των "Μινωικών Γραμμών" στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους της Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού των "Μινωικών Γραμμών" σε στεριά και θάλασσα, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσατε. Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την πολύχρονη ενεργό, θετική και αποτελεσματική παρουσία σας στη μεγάλη αυτή ναυτιλιακή εταιρεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News