default-image

Παρουσίαση βιβλίου "Χανιά 100 χρόνια από την ένωση στο 2013"

Πολιτισμός
Παρουσίαση βιβλίου "Χανιά 100 χρόνια από την ένωση στο 2013"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ τμήματος Δυτικής Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση για τη παρουσίαση βιβλίου της κ. Αιμιλίας Κλάδου-Μπλέτσα με τίτλο "Χανιά 100 χρόνια από την ένωση στο 2013".

Η έκδοση του βιβλίου υλοποιήθηκε με τη μέριμνα συμπαράσταση του ΤΕΕ τμήματος Δυτικής Κρήτης και η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κτηρίου μας Νεάρχου 23 την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:00 το απόγευμα.

«Θα ξεφυλίσσουμε όλοι μαζί το βιβλίο και θα ανακαλύψουμε  πως τα Χανιά ιστορική πρωτεύουσα της Κρήτης, παρά τις μεταβολές που υπέστησαν, δεν έπαψαν ποτέ να είναι αυτό που ο καθένας μας θέλει να σκέπτεται και να πιστεύει: η αγαπημένη του πόλη, με τα προβλήματά της αλλά και με την ακαταμάχητη γοητεία που έχουν τα κτίσματά της, χαρακτηριστικά σύμβολα της παρουσίας της αυτά τα εκατό χρόνια, ανάμεσα στα οποία, σύμφωνα με τους στίχους της Έμυς Παπαβασιλείου «…το γιασεμί της γειτονιάς χιονίζει όνειρα και το βλέμμα συναντά τ' άγγιγμα του ήλιου στις κορυφές των Λευκών Ορέων……»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News