default-image

Ιστορική γκάφα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο
Ιστορική γκάφα της Ρεάλ Μαδρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας στα χαρτιά απέναντι στην Κάντιθ, επειδή χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη. Πως έγινε;

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (02/12), ο Ντενίς Τσέρισεβ είχε αγωνιστεί φέτος μόλις για 58 λεπτά σε επίσημα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Κόντρα στην Κάντιθ, στο Κύπελλο, έπαιξε 45 και έβαλε ένα γκολ, αλλά πιθανόν να χρεωθεί έναν ατιμωτικό αποκλεισμό της «Βασίλισσας». Διαβάστε παρακάτω το γιατί...

4 Μαρτίου του 2015. Η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί στο «Μαδριγάλ» την Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο πρώτο παιχνίδι, οι «μπλαουγκράνα» έχουν επικρατήσει με 3-1 και φιλοδοξούν να υπερασπιστούν αυτό το σκορ για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό.

Προηγούνται μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Νεϊμάρ και δείχνουν να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση. Εν τέλει, επικράτησαν και στο δεύτερο ματς με 3-1, παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-2. Στο 38ο λεπτό, ο Λουίς Σουάρες κοντρολάρει την μπάλα δίπλα στην πλάγια γραμμή. Ο Ντένις Τσέρισεβ, αγωνιζόμενος πέρυσι στην Βιγιαρεάλ ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, του κάνει σκληρό φάουλ από πίσω.

Ο διαιτητής Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, πράττοντας ορθά, τιμωρεί τον Ρώσο μεσοεπιθετικός με κίτρινη κάρτα. Είναι η τρίτη που βλέπει στην διοργάνωση (μετά από αυτές σε ματς με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Χετάφε, στους προηγούμενους γύρους). Ο Τσέρισεβ συμπληρώνει κύκλο καρτών και τιμωρείται αυτόματα με το να απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν (από την στιγμή που αποκλείστηκε η Βιγιαρεάλ), είτε αυτή είναι η Βιγιαρεάλ, είτε η Ρεάλ Μαδρίτης, είτε κάποια άλλη.

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News