Ειδήσεις

Μάγεψε μικρούς μεγάλους ο Μιουν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, η avant premiere  της ταινίας "Mune | Μιουν, ο Φρουρός του Φεγγαριού".

Στις  15:00 το μεσημέρι άνοιξαν οι πύλες του ODEON TALOS αποκλειστικά για τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV και τους ακροατές του Ράδιο 9,84 και η αίθουσα πλημμύρησε από κόσμο με τις  παιδικές φατσούλες να μοιράζουν  χαμόγελα!

Γέλια, φωνές και  στιγμές αγωνίας ήταν κυρίαρχα σε όλη τη διάρκεια του έργου, καθώς οι μικροί μας φίλοι, ταυτίστηκαν με τις περιπέτειες του μικρού  φαύνου.

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου εκτός από την  ψυχαγωγία που προσφέρει περνάει  και ηθικά μηνύματα που στην σημερινή εποχή λείπουν όπως πάταξη εγωισμού , αλτρουισμό , αυτοέλεγχο και πολλή φαντασία!

Ο "Μιουν, ο Φρουρός του Φεγγαριού" είναι μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια στο πνεύμα των αριστουργημάτων της Ντίσνεϊ και του στούντιο Γκίμπλι.

Ας  θυμηθούμε την ιστορία του:

Ο Μιουν είναι ένας μικρός φαύνος που επιλέγεται κατά λάθος ως ο νέος Φύλακας του Φεγγαριού, υπεύθυνος για τον ερχομό της νύχτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων.

Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλανήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου και θα τους κάνει θρύλους για πάντα!

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Εμπογιάν, Μπενουά Φιλιπόν

Ηθοποιοί: Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Δημήτρης Χαβρές.

Σχόλια