default-image

"Διπλό" με Ναπολεόνι ο Ατρόμητος στη Λαμία

Ποδόσφαιρο
"Διπλό" με Ναπολεόνι ο Ατρόμητος στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σφυγμό» έδειξε να βρίσκει ο Ατρόμητος, καθώς μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, έφτασε σε μια νίκη, έστω και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα με πειστική εμφάνιση επικράτησε της Λαμίας εκτός έδρας με 2-0, με τον Στέφανο Ναπολεόνι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Μέχρι το τέλος του α' ημιχρόνου, ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια με μακρινό σουτ του Μπάλλα (37') και τον Κιβρακίδη (44') που έγινε τελικός αποδέκτης μιας ωραίας ομαδικής προσπάθειας.

Στο β' μέρος οι Περιστεριώτες έδειξαν ότι δεν είχαν καμία όρεξη για… αστεία και αφού έχασαν ακόμα μια ευκαιρία με σουτ του Μπαστακού (46'), στο 58' ο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός «έκρυψε» την μπάλα μαζί με τον Μπρίτο και με δυνατό αριστερό σουτ «έγραψε» το 1-0, με τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, ενδεικτικό της πίεσης που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Ο Ατρόμητος συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 65' διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε πέναλτι του Κοντέων πάνω στον Ναπολεόνι και ο Ιταλός με… δύο εκτελέσεις (αφού επαναλήφθηκε η πρώτη εύστοχη) έγραψε το 2-0.

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, με αυτή τη νίκη έφτασε τους 4 βαθμούς και χρειάζεται τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα πρώτον για να εξασφαλίσει την πρόκριση και δεύτερον για να πάρει την πρώτη θέση που θεωρητικά θα του προσφέρει και μια πιο ευνοϊκή κλήρωση για την επόμενη φάση. Βέβαια, σε αυτά τα σενάρια παίζει ρόλο και το τι θα κάνει η Βέροια κόντρα στην Καλλιθέα και τη Λαμία.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

Λαμία: Πανέτσος, Τσόπελας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74' Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (38' Καραγιάννης), Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (63' Αντωνίου).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κοντοές, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι (69' Πίτου Γκαρσία) , Μπάλλας, Μ. Στόιτσεφ (80' Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Μπαστάκος (88' Ούμπιδες).

Η βαθμολογία

1. Ατρόμητος 4 (4-2)

2. Καλλιθέα 3 (2-1) με αγώνα λιγότερο

3. Βέροια 1 (2-2) με αγώνα λιγότερο

4. Λαμία 0 (1-4)

Η επόμενη αγωνιστική (16/12)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News