Ειδήσεις

Γ. Πλακιωτάκης: "Ψάχνει συνενόχους ο κ. Τσίπρας"

«Ο κ. Τσίπρας ψάχνει συνενόχους, κάνοντας πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, αφού πρώτα προκάλεσε αστάθεια στην κυβέρνηση», υποστήριξε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή και τα όσα έγιναν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο Πρωθυπουργός, μετά τις κάλπικες υποσχέσεις επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση, καταφεύγοντας στο συμβουλίο αρχηγών.

«Εξαπέλυσε ύβρεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας ... απέδειξε ότι στόχος του είναι να πολώσει και να διχάσει» σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Μεταξύ άλλων επέκρινε την κυβέρνηση τόσο για τον προϋπολογισμό, όσο και για το ασφαλιστικό, λέγοντας ότι προχωρά σε μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον Πρωθυπουργός, υποστήριξε ότι «δεν τον ενδιαφέρει ο σφαγιασμός των συντάξεων, τον ενδιαφέρει μόνο να ψηφιστεί το ασφαλιστικό, ομως αυτό είναι απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός».

Σχολιάζοντας την ομιλία του του κ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις αντικοινωνικές αποφάσεις της κυβέρνησής του, ενώ χαρακτήρισε λαϊκιστή τόσο τον Πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο., ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά δεν θα δώσουν χέρι βοηθείας «σε έναν έμπορο ελπίδας για να πετσοκόψει τις συντάξεις του ελληνικού λαού». Όπως τόνισε, έδωσε «σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για όσα με περίσσιο θράσος μας καταλόγισε ο κ. Τσίπρας».

Σχόλια