default-image

Mε επιτυχία οι εκλογές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

Σπορ
Mε επιτυχία οι εκλογές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον Δημήτρη Μανελάκη να ανανεώνει τη θητεία του στην προεδρία.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία αλλά και στη λίστα των υποψηφίων είχε κάθε εγγεγραμμένο μέλος του Σ.Δ.Υ. Ηρακλείου, ενώ για την ορθή διεκπεραίωση της διαδικασίας συστάθηκε 3μελής εφορευτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν οι Ζαχαριουδάκης Νίκος, Καλεμικιαράκης Βασίλειος και Μαλιαρού Αναστασία.

Υποψηφιότητα για τη σύσταση του Δ.Σ. δήλωσαν δέκα μέλη, τα ονόματα των οποίων ήταν τα εξής (κατ' αλφαβητική σειρά): Αδαμάκης Νικόλαος, Γυφτοπούλου Ελένη, Κώνστας Χρήστος, Μανελάκης Δημήτριος, Μανιάτης Γεώργιος, Μανωλάκης Ανδρέας, Μαρκογιαννάκης Βασίλειος, Μαρνέλος Ιωάννης, Μυλωνάς Ηρόδοτος, Τσακιράκη Κωνσταντίνα.

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 35 μέλη του Σ.Δ.Υ. Ηρακλείου αναδεικνύοντας την παρακάτω σύσταση του Δ.Σ.: Δημήτρης Μανελάκης (32 ψήφοι), Γυφτοπούλου Ελένη (31 ψήφοι), Κώνστας Χρήστος (29 ψήφοι), Μανιάτης Γεώργιος (27 ψήφοι), Μανωλάκης Ανδρέας (25 ψήφοι), Μαρνέλος Ιωάννης (19 ψήφοι), Μυλωνάς Ηρόδοτος (19 ψήφοι). Αναπληρωτές: Αδαμάκης Νικόλαος (13 ψήφοι), Τσακιράκη Κωνσταντίνα (13 ψήφοι), Μαρκογιαννάκης Βασίλειος (10 ψήφοι).

Μετά τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση  του νεοσύστατου Δ.Σ. με σκοπό τον καθορισμό των καθηκόντων των μελών  του Δ.Σ. Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα τα εξής: Πρόεδρος ορίζεται ο Μανελάκης Δημήτριος, Αντιπρόεδρος ο Μυλωνάς Ηρόδοτος, Γραμματέας η Γυφτοπούλου Ελένη, Ταμίας ο Μανωλάκης Ανδρέας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ο Κώνστας Χρήστος και τέλος μέλη του Δ.Σ. ο Μανιάτης Γεώργιος και ο Μαρνέλος Ιωάννης.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Ηρακλείου ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News