default-image

Μονόδρομος η νίκη για τον ΟΦΗ (15:00 ΚΡΗΤΗ TV)

Ποδόσφαιρο
Μονόδρομος η νίκη για τον ΟΦΗ (15:00 ΚΡΗΤΗ TV)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί σήμερα ο ΟΦΗ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά για τη 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, η οποία θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΚΡΗΤΗ TV.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής, ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, ο Νίκος Γκουλής δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Τζέκο και Ευσταθίου. Ο πρώτος έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα.

Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, για τον ΟΦΗ το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο καθώς δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέες απώλειες.  Στην ομάδα του Ηρακλείου μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί και στην πνευματική προετοιμασία, ενώ με την παρουσία του Μύρωνα Σηφάκη στο ρόλο του τιμ μάνατζερ, ο τελευταίος έχει επωμιστεί το ψυχολογικό κομμάτι.

Ο Νίκος Γκουλής έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες σε διάφορα κομμάτια της τακτικής που θεωρεί ότι χρήζουν βελτίωσης, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.  Από τις μέχρι τώρα δοκιμές, φαίνεται ότι θέση διεκδικούν οι Φαζός και Δαμιανάκης, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι θα διαφοροποιηθεί η σύνθεση της αμυντικής γραμμής.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες κρητικές ομάδες, ο Ερμής Ζωνιανών με την ψυχολογία στα ύψη θα διεκδικήσει την 3η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Αστέρα Βάρης εκτός έδρας. Η Επισκοπή  θα προσπαθήσει να πάρει... ανάσα, υποδεχόμενη την Τριγλία Ραφήνας σε μια δύσκολη αποστολή, ενώ αντίστοιχα μεγάλη προσπάθεια θα χρειαστεί και ο ΠΑΟ Κρουσώνα στην έδρα του Ηλυσιακού.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής:

Σήμερα 29/11

Ιάλυσος-Ιωνικός

(15:00)

ΟΦΗ-Ατρόμητος Π.

Ερμής Ζωνιανών-Αστέρας Βάρης

Εθνικός-Ηράκλειο

Φωστήρας-Κηφισιά

Επισκοπή-Τριγλία Ραφήνας

Τράχωνες-Γλυφάδα

Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News