default-image

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη

Ελλάδα
Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα απόρρητα στοιχεία που αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ανάκρισης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έρχονται στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα σηματοδοτώντας εξελίξεις.

Αν και οι χειρισμοί της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί ως ανθρωποκτονία, καλύπτονται από πλήρη μυστικότητα, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, μιλώντας επιβεβαιώνει ότι η έρευνα βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο και η εξέλιξη της απαιτεί πλήρη διαφύλαξη των στοιχείων που προκύπτουν.

Ωστόσο στη διάρκεια της νύχτας άγνωστος που φαίνεται να απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη εκπομπή "Φως στο Τούνελ", η οποία έχει ασχοληθεί με την υπόθεση Γιακουμάκη από την ημέρα της εξαφάνισης του άτυχου σπουδαστή. Με το μήνυμα αυτό κοινοποίησε νέα, άγνωστα και απόρρητα στοιχεία από το φάκελο της υπόθεσης. Προκαλώντας εύλογη αναστάτωση καθώς το υλικό αυτό φαίνεται να ενισχύει την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Μπούκας αν και δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαρροή των δεδομένων, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι προέρχονται από το φάκελο της υπόθεσης, εξήγησε πως οι χειρισμοί που γίνονται από την ανακρίτρια είναι προσεκτικοί καθώς βρίσκονται στο στάδιο της προσωποποίησης της δίωξης που έχει ασκηθεί τους προηγούμενου μήνες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News