default-image

ΕΚΡ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία

Κρήτη
ΕΚΡ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου, καλεί τα Σωματεία - μέλη και όλους τους εργαζόμενους του Ρεθύμνου να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στην Πανελλαδική - Πανεργατική απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ, για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου αναφέρει:

«Μετά το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο και έπειτα από έξι χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και συνεχούς υποτίμησης της ζωής μας, από τις πολιτικές και την εφαρμογή των μνημονίων, τα όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν. Μετά τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό νέας φοροεπιδρομής και δραματικών περικοπών, φέρνει και  τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού που μειώνει τις συντάξεις και αυξάνει τα όρια ηλικίας  

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι του Νομού μας, θα δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση στις 3 Δεκέμβρη ενάντια, στα νέα βάρβαρα, σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο, οδηγούν τον άνεργο στην απόγνωση, διώχνουν από την χώρα τη νέα γενιά, καθιστούν τους συνταξιούχους από απόμαχους της δουλειάς, απόμαχους της ζωής.

Η απάντηση είναι μία: Αγώνας μέχρι να καταλάβουν όλοι όσοι υλοποιούν αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές ότι: "Φτάνει πια, μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δεν αντέχουμε άλλο!".

Όλοι στις 3/12, στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News