default-image

Έλεος - Χρησιμοποιούν τη διαιτησία και στα παιδικά!

Ποδόσφαιρο
Έλεος - Χρησιμοποιούν τη διαιτησία και στα παιδικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς να μην φέρεις  στο μυαλό σου τον Γιώργο Βούρβαχη; Αλήθεια είναι δυνατόν κύριε πρόεδρε να σκέπτονται έτσι και στο ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών και μάλιστα επιτετραμμένοι ανώτερων ποδοσφαιρικών αρχών;

Συνέβη στους ορισμούς διαιτητών για το πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Ενώσεων που διοργανώνει (…τρομάρα της) η ΕΠΟ, στην κατηγορία παίδων μάλιστα και… βγάζει μάτια!

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ καταστρατηγώντας την προκήρυξη του πρωταθλήματος που ορίζει ρητά να ορίζονται διαιτητές της οικείας Ένωσης της γηπεδούχου ομάδας, επέλεξαν για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης για τον αγώνα παίδων Ρέθυμνο - Ηράκλειο τον διαιτητή κ. Τσαγκαράκη από τα Χανιά!

Τυχαίο; Η Μικτή ομάδα της ΕΣΠ Χανίων προηγείται 3 βαθμούς της αντίστοιχης του Ηρακλείου στην βαθμολογία και είναι νωπά τα περιστατικά που ξεσήκωσαν τις διαμαρτυρίες της ΕΠΣΗ από το μεταξύ τους παιγνίδι την προηγούμενη αγωνιστική στα Χανιά με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων και μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ. Βούρβαχη! Αντίθετα στην αναμέτρηση νέων, που εκεί το Ηράκλειο δεν χτυπιέται, όρισαν κανονικά διαιτητή από το Ρέθυμνο!

Η επιλογή αυτή της ΚΕΔ αναδεικνύει για μια ακόμη φορά τις αναμείξεις και του επηρεασμούς παραγόντων που έχουν θεωρήσει την εξουσία τους ακατάλυτη, κάνοντας ότι γουστάρουν και χωρίς να νοιάζονται από την υστερία της αλαζονικής αντίληψης της εξουσίας τους, ούτε καν για βασικές αρχές των προκηρύξεων. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για αντίδραση και της ΕΠΣ Ρεθύμνου για την καταστρατήγηση της προκήρυξης, όσο κι αν η επιλογή της ΚΕΔ, μπορεί να τους ευνοήσει στο παιγνίδι.

Είναι ανεπίτρεπτο οι συμπεριφορές τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα να τις χρησιμοποιούν και στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα παιδιών. Αν μην τι άλλο είναι άθλιο, βλαβερό και ξεδιάντροπο. Για το λόγο αυτό, η ΚΕΔ οφείλει εξηγήσεις και πως έτυχε να γράψει στα παλιά της παπούτσια την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Προφανώς για ένα χατίρι «εξαργυρώσιμο»; Ντροπή.

#Μας έχει πιάσει επιμονή στους σχολιασμούς για τη διαιτησία, αλλά δεν είναι εμμονή. Βλέπουμε να γίνονται σημεία και τέρατα στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με επίκεντρο την ΚΕΔ.

#Σε όλα αυτό συμβαίνει, αλλά είναι τραγικό να βλέπεις και αυτά που γίνονται μαζί με τα απανωτά ύποπτα παιγνίδια στη Football Leaque, για την οποία κατηγορία, ο Κοντονής δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να δέχεται έγγραφα από την UEFA.

#Έτυχε να συμβεί και το όργιο στον αγώνα Κέρκυρα-Λαμία, με τον διαιτητή να μοιράζει μονομερώς πέναλτι και να κάνει αποβολές για να ανατραπεί το 0-2 σε 3-2.

#Εξ ου και η ανακοίνωση οργής για την αποχώρηση της Λαμίας από το πρωτάθλημα και "να το χαίρεστε κύριοι"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News