default-image

Κράτος προβοκάτορας η Τουρκία-"Πολιτικοί νάνοι" στην Ελλάδα

Κρήτη
Κράτος προβοκάτορας η Τουρκία-"Πολιτικοί νάνοι" στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξόχως αποκαλυπτικός για το ρόλο της Τουρκίας στη περιοχή αλλά και το πώς λειτουργούν έναντι της όλες οι μεγάλες δυνάμεις που παίρνουν μέρος στις γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, ήταν ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και υπουργός στη υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, μιλώντας σήμερα στο Ράδιο 9.84 και το Γιώργο Σαχίνη, για τις εξελίξεις.   

Ταυτόχρονα μίλησε για το εγχείρημα "φιλανδοποίησης" της Ελλάδας και τη στάση "νάνων" στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, με απρόβλεπτες συνέπειες όπως είπε, αν δεν υπάρξει στοιχειώδη σοβαρότητα αυτές τις ώρες.

Ο Φράγκος Φραγκούλης προχώρησε σε μία σειρά αποκαλυπτικών επισημάνσεων για το "πόλεμο συμφερόντων" στη γεωπολιτική σκακιέρα, την εργαλειοποίηση του τρόμου στην Ευρώπη με την περιστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών, αλλά και τις επιλεκτικές "ευαισθησίες" όπου υπάρχει το "χρώμα του χρήματος".

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ μίλησε για ένα ελληνικό πολιτικό σύστημα που είναι στη "δύση του" εμφανίζοντας τη σκιά του ως δήθεν μεγάλη από το πραγματικό του ύψος, ζητώντας ενότητα των Ελλήνων με προτεραιότητα στη ακεραιότητα της πατρίδας.

Κάλεσε μάλιστα το πολιτικό σύστημα να δώσει το δικαίωμα ψήφου στους απανταχού Έλληνες και εκτός Ελλάδος, ώστε όπως είπε 20 εκατομμύρια έλληνες να δώσουν από κοινού τον αγώνα σε όλα τα διεθνή φόρα, πάνω στις αρχές του διεθνούς δικαίου για μία πατρίδα αυτεξούσια, χωρίς επιτροπείες και δράσεις περιορισμένης κυριαρχίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News