default-image

Συνεργασία των ακαδημιών του ΠΟΑ με ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Συνεργασία των ακαδημιών του ΠΟΑ με ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συμφωνία για συνεργασία του ΠΟΑ με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι δύο σύλλογοι, μετά από συνάντηση που έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους Βαγγέλη  Πουρλιοτόπουλο, Κώστα Λαγωνίδη και  Αλέκο Θεοδωρίδη, ενώ από την ομάδα του ΠΟΑ παρευρέθηκαν οι Γιάννης Καλέμπουμπας, Νικήτας Μακρυγιαννάκης, Γιώργος Λέλεκας και Σωτήρης Συνάνης, με τον ΠΑΟΚ να κάνει τη σχετική πρόταση συνεργασίας. Οι παρευρισκόμενοι των ομάδων αντάλλαξαν απόψεις, τοποθετήσεις και συμφώνησαν για την συνεργασία των δύο συλλόγων.

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν τις δύο θυγατρικές ομάδες του ΠΟΑ, την ομάδα του Κεραυνού το Σάββατο στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με το Αθλόπολις στο γήπεδο του Αλμυρού, την ομάδα του Ερμή την Κυριακή το πρωί στο ισόπαλο παιχνίδι με τα Κανάρια στο γήπεδο του Εργοτέλη και την Δευτέρα σε προπονήσεις της Ακαδημίας, αθλητές 2003 και μικρότερους. Προβλέπεται την περίοδο των Χριστουγέννων, αθλητές της ακαδημίας του ΠΟΑ ότι θα μεταβούν στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος σε τουρνουά υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News