default-image

Ανακοινώνεται η ημερομηνία πληρωμής των επιδοτήσεων

Κρήτη
Ανακοινώνεται η ημερομηνία πληρωμής των επιδοτήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα Παρασκευή ανακοινώνει και επίσημα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ημερομηνία πληρωμής των επιδοτήσεων σύμφωνα με τη δέσμευση του Δημήτρη Αποστόλου.

Ο κ. Αποστόλου μιλώντας αποκλειστικά στην "ΚΡΗΤΗ TV", τόνισε ότι η καταβολή όλων των οφειλόμενων χρημάτων στους παραγωγούς στα τέλη Νοεμβρίου ως και τις αρχές Δεκεμβρίου θα είναι άμεση.  

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να πιστωθεί στους λογαριασμούς των παραγωγών ακόμη και μεγαλύτερο ποσοστό από το 70% των επιδοτήσεων. Πυροδοτώντας ακόμη πιο καυστικά σχόλια και δυσπιστία από τους αγροτοσυνδικαλιστές της Κρήτης που εγκαλούν τον κ. Αποστόλου για ανικανότητα, ζητώντας ακόμη και την παραίτηση του.  

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_7hs6bzjc/

Η άγρια κόντρα των αγροτοσυνδικαλιστών με την ηγεσία του υπουργείου που ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση του υπουργείου για το Τυνησιακό λάδι, και συνεχίζεται με τα σφοδρά πυρά, φουντώνει την ανησυχία των απλών παραγωγών που βλέπουν να έρχονται "μαύρα" Χριστούγεννα

Για τις οικογένειες χιλιάδων αγροτών που περιμένουν την επιδότηση για να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις, είτε να καλύψουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές προς τον ΟΓΑ η αγωνία χτυπά κόκκινο, αφού δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News