Ειδήσεις

Παγκρήτια Συνεταιριστική: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, σύμφωνα με ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Τράπεζας κ. Γιάννης Λεμπιδάκης, ο οποίος τόνισε ότι η συμμετοχή στην Αύξηση Κεφαλαίου σημαίνει συμμετοχή σε μια αποδοτική και κερδοφόρα επένδυση.

Ο κ. Λεμπιδάκης διευκρίνισε ότι «με την αύξηση κεφαλαίου η τράπεζα στοχεύει στη διατήρηση της φυσιογνωμίας της, στην ενίσχυση του ρόλου της στην τοπική οικονομία και στην ανάπτυξή της στο νέο τραπεζικό περιβάλλον που διαμορφώνεται».

Να σημειωθεί ότι η περίοδος εγγραφών για τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, λήγει στις 11 Δεκεμβρίου 2015. Σε αυτή μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, μέλη ή μη μέλη του Συνεταιρισμού, με αγορά απεριόριστου αριθμού συνεταιριστικών μερίδων, στην τιμή των 13 ευρώ, ανά μερίδα (λογιστική αξία μερίδας 27,73 ευρώ - με στοιχεία 30-09-2015).

Τη χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, η ΟΕΒΕΝΗ, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, που κάλεσε τους επιχειρηματίες να στηρίξουν το συνεταιριστικό θεσμό, ο οποίος αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Σχόλια