default-image

Συνάντηση των "τεσσάρων" ζήτησε ο Απ. Τζιτζικώστας

Ελλάδα
Συνάντηση των "τεσσάρων" ζήτησε ο Απ. Τζιτζικώστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος και επανέλαβε το αίτημά του για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε από τον κ. Πλακιωτάκη να αναλάβει την πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση έτσι ώστε «να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο της Ν.Δ και για να πέσουν οι τόνοι»

Παράλληλα, ζήτησε να συμφωνηθεί ένας κώδικας συμπεριφοράς και να συζητηθούν τρόποι διασφάλισης της εκλογικής διαδικασίας όπως προβλέπει το καταστατικό.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και σχολιάζοντας την επιστολή του υποψηφίου προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μειμαράκη, ο οποίος ζητεί να κατατεθεί αγωγή και μήνυση από τη Ν.Δ. κατά της εταιρείας που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών, ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την απορία του γιατί ακόμα δεν έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες , καθώς όπως είπε είχε καταθέσει ανάλογο αίτημα προς το κόμμα ήδη από την περασμένη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News