default-image

Τζόρτζεβιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Μπάσκετ
Τζόρτζεβιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Παναθηναϊκό τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ στην Ευρωλίγκα και το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την Καρσίγιακα κρίνεται εξαιρετικής σημασίας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, πάντως αισιοδοξεί ότι οι παίκτες του θα ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να είμαστε να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας για τα 40 λεπτά του αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι βέβαιος πως θα παίξουν καλά, προκειμένου να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σάσα Πάβλοβιτς. «Ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα κι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα. Η Καρσίγιακα θα έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας μπροστά στο κοινό της, αλλά κι εμείς έχουμε κίνητρο να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και πιστεύω ακράδαντα ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε ο Μαυροβούνιος φόργουορντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News