Ειδήσεις

Μητσοτάκης: απαραίτητη σήμερα ισχυρή-ενωμένη κεντροδεξιά

Η ύπαρξη ισχυρής κεντροδεξιάς στην Ελλάδα είναι απαραίτητη τώρα περισσότερο από ποτέ, με τις εντάσεις στην περιοχή μας να κορυφώνονται, λέει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωση που έκανε σήμερα.

Το κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

«Ζούμε σε μια πολύ τεταμένη εποχή και σε μια τεταμένη περιοχή. Η έκρηξη μιας βόμβας, χθες, λίγα μέτρα έξω από τη Βουλή μας επιβεβαιώνει ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας, εγχώριας και διεθνούς, είναι συνεχής.  

Η κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία μας υπενθυμίζει ότι ζούμε σε μια περιοχή  με πολύ έντονες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Η σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού μας υπενθυμίζει ότι έχουμε μια Κυβέρνηση που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και τη χώρα στα βράχια. 

Γι' αυτό σήμερα περισσότερο παρά ποτέ η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν.

Καλώ και πάλι όλες και όλους τους φίλους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν την εκλογή διότι μόνο η μαζική συμμετοχή θα μπορεί να επουλώσει το μεγάλο τραύμα που άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία το φιάσκο της περασμένης Κυριακής». 

Σχόλια