default-image

Ανακοίνωση ΟΦΗ: "Συνεχίζουμε ενωμένοι, με τον ίδιο στόχο"

Αθλητισμός
Ανακοίνωση ΟΦΗ: "Συνεχίζουμε ενωμένοι, με τον ίδιο στόχο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από τέσσερις ώρες διήρκησε η συνεδρίαση της διοίκησης του ΟΦΗ, όπου βασικό θέμα στην ατζέντα ήταν οι ενέργειες που θα γίνουν από δω και στο εξής, ώστε να αλλάξει η αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι θα παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας, για να παλέψουν για την άνοδο, η οποία πιστεύουν ότι δεν έχει χαθεί, παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ εκφράστηκε και ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς μερίδα φιλάθλων του ΟΦΗ, οι οποίοι αποδοκίμασαν μέλη της διοίκησης, στο παιχνίδι με τα Ζωνιανά, κάνοντας λόγο για άδικη συμπεριφορά, απέναντι σε ανθρώπους που προσφέρουν χρόνο και χρήμα στον ΟΦΗ, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όπου άλλοι είναι οι υπεύθυνοι που σήμερα ο ΟΦΗ αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

Στην ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ αναφέρει: «Κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωράμε όλοι μαζί. Ο στόχος της ομάδας παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Υπάρχει σίγουρα από όλους μας ένας μεγάλος προβληματισμός, γιατί παρά την προσπάθεια μας και τη συνέπεια μας σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα της ομάδας, είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε.

Για το θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες θα γίνουν μια σειρά από ενέργειες, σε μια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα και να χαραχθεί μια νέα πορεία. Χρόνος και δυνατότητες υπάρχουν. Αρκεί να υπάρχει ενότητα και πίστη στο στόχο. Τίποτα δεν έχει χαθεί.

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ απέναντι σε άδικες συμπεριφορές που σίγουρα αδικούν πρόσωπα που έχουν ανιδιοτελή σκοπό και μπήκαν στον ΟΦΗ μόνο για να δώσουν και όχι για να πάρουν, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια της.

Και καλεί συμπαραστάτη στην προσπάθεια αυτή, όλο την υγιή κόσμο του ΟΦΗ, που βλέπει την προσπάθεια που έχει γίνει. Αναλάβαμε μια κατάσταση από το μηδέν και με τεράστιες δυσκολίες που έχουμε συναντήσει, προσπαθούμε να δώσουμε ξανά ένα όραμα σε αυτήν την ομάδα. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί πάνω από απ' όλα αγαπάμε τον ΟΦΗ. Μπήκαμε για να προσφέρουμε και να δώσουμε χρόνο και χρήμα και όχι να πάρουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επιπλέον, η υπόθεση του -6 και οι ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ, ήταν από τα θέματα που επίσης απασχόλησαν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη αναθέσει σε ένα επιτελείο έμπειρων νομικών την υπόθεση αυτή και εκφράζει την αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση στο Διαιτητικό δικαστήριο, στο οποίο και θα προσφύγει ο ΟΦΗ.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι την υπόθεση θα την κερδίσουμε και οι Τακτικοί δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση αυτή, θα αποδεχτούν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ, για την αντισυνταγματικότητα της φωτογραφικής αυτής διάταξης και τη μη επιβολή της ποινής» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News