Ειδήσεις

"Να πέσουν οι τόνοι στη ΝΔ, να σταματήσει ο κατήφορος"

Αρκετά με την κατρακύλα και την απογοήτευση που μοιράζουμε στη βάση της Ν.Δ., η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, είναι η ευκαιρία να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε άμεσα σε εκλογή νέου προέδρου, επουλώνοντας τις πληγές στο σώμα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

Η ίδια σημείωσε με έμφαση πως ο μόνος που δεν είναι στο κάδρο των αλληλοκατηγοριών χαμηλού επιπέδου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Ν.Δ. πρέπει άμεσα να βρει τον βηματισμό της, ακόμη και οι μεγάλες συναινέσεις  που χρειάζεται η χώρα δεν μπορούν να προχωρήσουν με διαλυμένη την αξιωματική αντιπολίτευση.

Στην ίδια συνέντευξη η ευρωβουλευτής, επιβεβαίωσε τις αναφορές της προς την Κομισιόν, ότι με χρήματα της Ε.Ε. αυτή την ώρα χώρες όπως η FYROM και η Τουρκία, αντί να διευκολύνουν με έλεγχο τις προσφυγικές ροές από την Συρία, στη ουσία φτιάχνουν είτε τείχη στη FYROM για να αποκλείσουν πρόσφυγες στην Ελλάδα, είτε στέλνουν όπως η Τουρκία, αυξημένο αριθμό χωρίς καταγραφή στην Ελλάδα.

Σχόλια