default-image

Στη Δικαιοσύνη οι τρεις που ενεπλάκησαν στα μαχαιρώματα

Κρήτη
Στη Δικαιοσύνη οι τρεις που ενεπλάκησαν στα μαχαιρώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δρόμο για τη Δικαιοσύνη αναμένεται να πάρουν οι τρεις νεαροί που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στην πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο. Και οι τρεις κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμπλοκής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα, κατηγορούμενο για συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, και δύο ακόμα Έλληνες, ηλικίας 30 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για συμπλοκή και απλή σωματική βλάβη. Η σύλληψή τους έγινε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Το αιματηρό μεταξύ τους περιστατικό σημειώθηκε στις 2:30 περίπου χθες τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά οι τρεις νεαροί άρχισαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να πιαστούν στα χέρια. Τα αίματα άναψαν και το κακό δεν άργησε να συμβεί, όταν ξαφνικά κάποιος έβγαλε μαχαίρι. Η άγρια συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα και οι τρεις εμπλεκόμενοι να καταλήξουν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Οι δύο και συγκεκριμένα ο 30χρονος και ο 21χρονος με σοβαρά τραύματα από το μαχαίρι. Μάλιστα, ο ένας από τους τραυματίες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε κλινική επίσης με τραύματα από μαχαίρι. Ο τρίτος εμπλεκόμενος, δηλαδή ο 24χρονος, νοσηλεύτηκε με ελαφριά τραύματα από τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές αναζητούσαν και τέταρτο άτομο που φέρεται να εμπλεκόταν στην υπόθεση και εξαφανίστηκε, όμως η έρευνα τελικά απέδειξε πως δεν είχε ανάμειξη στο περιστατικό. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, για την αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στη συμπλοκή αυτή.

Μαρία Αντωνογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News