Ειδήσεις

Συνεδριάζει την Τρίτη στις 7 μ.μ., η Κ.Ο. της Ν.Δ.

Επισπεύδεται κατά μία ημέρα - σύμφωνα με πληροφορίες - η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωκομματικό μέτωπο.

Καθώς μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ των υποψηφίων, που έχει βάλει στο κάδρο και τον πρώην πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, καθώς και στελέχη όπως τον Μάκη Βορίδη και φυσικά τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, η συνεδρίαση της Κ.Ο. που ήταν προγραμματισμένη για μεθαύριο, θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κ.Ο. θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και αναμένεται να είναι εκρηκτική, αφού τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι βουλευτές τους κόμματος, θα επιχειρήσουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να επιρρίψουν ευθύνες εκεί όπου πιστεύει ο καθένας ότι ανήκουν.

Στόχος οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου

Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες εξεύρεσης νέας εταιρείας η οποία θα αναλάβει το έργο με στόχο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΚΕΦΕ), η οποία προχώρησε σε μία πρώτη αποτίμηση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στη διαδικασία εκλογής προέδρου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της ΚΕΦΕ εκφράζουν τη συγγνώμη τους στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ. για τα προβλήματα που ανέκυψαν και οδήγησαν στην αναβολή των εκλογών.

Σημειώνεται δε ότι καθοριστικό εμπόδιο στη διεξαγωγή των εκλογών ήταν τα τεχνικά προβλήματα, τα οποία σύμφωνα με την ΚΕΦΕ οφείλονταν στην εταιρεία η οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις της ακόμη και μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, δεν ανταποκρίθηκε στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Σχόλια