default-image

Νέα… γκέλα για την Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Νέα… γκέλα για την Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο στραβοπάτημα για την Κέρκυρα, η οποία έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό και έχασαν έδαφος όσον αφορά στη μάχη της ανόδου.

Στο Μενίδι, απέναντι στον πάντα δυνατό Αχαρναϊκό, οι Φαίακες έμειναν στο 0-0 και παράλληλα υποχρεώθηκαν στο τέταρτο σερί παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (διάστημα στο οποίο μετρούν και μόλις δύο τέρματα).

Κάπως έτσι η ομάδα του Διγκόζη έχει περιοριστεί στους 15 βαθμούς, στο -8 από την κορυφή (και την ΑΕΛ) κι έχοντας τρεις συνολικά ομάδες από πάνω της.

Από την άλλη, οι σημερινοί γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν πως δεν θα 'χουν πρόβλημα να σωθούν, αλλά και πως δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τη σωτηρία.

Καλό ρυθμό είχε ο αγώνας, με τον Ντουαλά της Κέρκυρας να έχει δοκάρι στο 9', με τον Αχαρναϊκό να απειλεί αρκετές φορές, να πιέζει, αλλά να έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, μένοντας μοιραία στο 0-0.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου (74' Μαρής), Καλογερόπουλος (74' Ταμπάκης), Ματσούκας (86' Αναστασίου, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Όμο, Καρντόσο, Κόντος (65' Μακρίδης), Ζορμπάς, Ντουαλά, Καμπάνταης (59' Σουάνης).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Κυριακή, 22/11

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης 1-2

(66' Σκοπελίτης - 56' Τζιώρας, 81' Δεληζήσης)

Ζάκυνθος-Τρίκαλα 1-0

(60' Ναζίμ)

Πανελευσινιακός-Πανσερραϊκός 1-0

(50' Μποτωνάκης)

Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος 0-0

Λαμία-Παναχαϊκή 4-1

(4' πεν. Λεάντρο, 27' Γιόκιτς, 30' Πίντο, 36' Καραγιάννης - 77' Σιατραβάνης)

Καλλιθέα-ΑΕΛ 0-1

(45'+2' Πάτο)

Δευτέρα, 23/11

Αχαρναϊκός-Κέρκυρα 0-0

Κισσαμικός-Εργοτέλης (18:00)

Τρίτη, 24/11

Χανιά-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Η επόμενη αγωνιστική (10η)

Ολυμπιακός Βόλου-Πανελευσινιακός

Απόλλων Σμύρνης-Κισσαμικός

Εργοτέλης-Αγροτικός Αστέρας

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News