default-image

"Μικτή Ζώνη" στην ΚΡΗΤΗ TV με "καυτή" επικαιρότητα

Ποδόσφαιρο
"Μικτή Ζώνη" στην ΚΡΗΤΗ TV με "καυτή" επικαιρότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση στον ΟΦΗ, ο εκτροχιασμός του από την βαθμολογική βλέψη του στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, η ιστορική νίκη του Ερμή Ζωνιανών και οι επιδράσεις της, αποτελούν τον ένα κεντρικό πυρήνα της αποψινής Μικτής Ζώνης (22:00) στην Κρήτη TV.

Ο άλλος θα έχει σχέση με τις δυσκολίες της ΠΑΕ Εργοτέλης και το νωπό ρεπορτάζ από τη μάχη της ομάδας στου «Γάλλου» στο κρητικό ντέρμπι της Football Leaque, με τον Κισσαμικό, καθώς και η εν γένει εμετική κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με αφορμή τα γεγονότα στο ματαιωθέν ντέρμπι των «αιωνίων». Από τους βασικούς καλεσμένους της εκπομπής είναι Μανόλης Παπαματθαιάκης, ο προπονητής που νίκησε χθες τον ΟΦΗ, αλλά που έχει μέσα του αυθεντικά «ομιλίτικα» συναισθήματα και χθες μετά το παιγνίδι μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας.

 Τρεις δημοσιογράφοι που έχουν ακολουθήσει μέσα-έξω τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, Γιώργος Γιαλύτάκης, Τάσος Βαρδάκης και Μάνος Σουργιάς, μαζί με δύο ακόμη έμπειρους ποδοσφαιρογνώμονες θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις για τα σημαντικά αυτά θέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News