default-image

Τούντορ: «Όποιος δεν μπορεί, να πάει για μπαλέτο»!

Ποδόσφαιρο
Τούντορ: «Όποιος δεν μπορεί, να πάει για μπαλέτο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την γκέλα με τον Παναιτωλικό, ο Ίγκορ Τούντορ ξέσπασε για πρώτη φορά τόσο... έντονα!

Ο Κροάτης κόουτς του Δικεφάλου του βορρά έκανε λόγο για παίκτες που δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει, «προέτρεψε» όποιον δεν μπορεί να... πάει για μπαλέτο, αναφέρθηκε στη «γαμ...νη χημεία» που δεν υπάρχει, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος... αντέχει και φανερά εκνευρισμένος από την κατάσταση που 'χει διαμορφωθεί, σηκώθηκε κι έφυγε προτού ολοκληρωθεί η μετάφραση στα τελευταία λόγια του!

Οι δηλώσεις Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι η ομάδα ήταν χειρότερη από προηγούμενα παιχνίδια: «Συμφωνώ ότι ήταν πολύ κακή η εικόνα της ομάδας. Εχουμε κάποια ψυχολογικά θέματα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλη πίεση και δε μπόρεσαν να το διαχειριστούν σωστά και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η κακή εμφάνιση».

Για το αν βρήκε το λόγο της κακής εικόνας: «Το να πούμε ποιος είναι ο λόγος δεν είναι το σημαντικό αλλά να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις όλοι. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για λεπτομέρειες, μπορώ να πω ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι ίδιοι όταν χάνουμε και ίδιοι όταν κερδίζουμε. Το δουλεύουμε αυτό στις προπονήσεις».

Για την πίεση που βλέπει στην ομάδα: «Σήμερα οι περισσότεροι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν και πέρσι στην ομάδα. Ξέρετε πολύ καλά ότι πρέπει να διαχειρίζεσαι την πίεση πολύ καλά ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Πρέπει να έχουν τη δύναμη και το σθένος για να το αντέξουν και να μπουν και να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω πολύ καλά τι φταίει αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε μπορώ να το πω εδώ μπροστά σας».

Για το ότι έδειξε εκνευρισμό και ο Μπερμπάτοφ στη χαμένη του ευκαιρία: «Είχε μία πολύ καλή ευκαιρία και δεν την έκανε γκολ. Σημερα ήταν σημαντικό να κερδίζαμε ανεξαρτήτως εμφάνιση. Δεν το κάναμε και σήμερα είμαστε πάλι στο σημείο, που ήμασταν πριν 15 μέρες».

Για το αν έγιναν λάθος μεταγραφές με δεδομένο ότι ο Σάμπο, Όλσεν, Τσίμιροτ και Ζάιρο ήταν στον πάγκο:

Η δουλειά η δική μου είναι να επιλέγω τους καλύτερους τη δεδομένη χρονική στιγμή για να είναι στον αγωνιστικό χώρο…

Για το πως μπορεί να γυρίσει πλέον η κατάσταση προς το καλύτερο: «Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, να δούμε και εκείνοι τι πιστεύουν. Ηρθαν κάποιοι παίκτες από μεγάλη απουσία, κάποιοι που είναι εκτός φόρμας, κάποιοι που περιμένουν να πάρουν άλλοι την ομάδα επάνω τους. Επίσης, κάποιοι δε μπορούν να διαχειριστούν την πίεση και όλο αυτό είναι ένα μείγμα που πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».

Για το αν νιώθει ο ίδιος πίεση και για τα αποτελέσματα: «Το έχω ξαναπει ότι η πίεση είναι κάθε μέρα. Εγώ μπορώ να την αντέξω την πίεση…».

Για το αν θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο για να αλλάξει η κατάσταση με την πίεση: «Πρέπει να αλλάξουμε και πρέπει να το κάνουμε άμεσα. Πρέπει στο παιχνίδι της Πέμπτης να είμαστε πολύ καλύτεροι».

Για την υπομονή του κόσμου που εξαντλείται: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε άνδρες, να σταθούμε στα πόδια μας και να βγούμε στο γήπεδο. Τους λέω και μέσα στα αποδυτήρια, ότι εγώ πρώτος πρέπει να το διαχειριστώ. Όλα καταλήγουν εκεί. Ότι πρέπει να είμαστε πρώτα άντρες και μετά ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν πρέπει να προστατέψει κανέναν. Από ποιον να τους προστατέψει; Αν κάποιος δε μπορεί να αντέξει την πίεση, ας πάει στο μπαλέτο… Η ας πάει στη δεύτερη κατηγορία, με εμένα πρώτο. Ολη αυτή η ιστορία με το ποιος θα αναλάβει την ευθυνη με έχει κουράσει. Δεν έχει να κάνει με τον προπονητή, με το σύστημα… Πρέπει να είμαστε πρώτα άνδρες. Κουραστήκαμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για το τι φταίει…».

Για το ότι πριν λίγο καιρό είπε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες που παίζουν σαν άνδρες: «Δεν αλλάζω την άποψη μου. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Δεν είναι άλλοι ποδοσφαιριστές, αλλά μέσα σε ένα μήνα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν όλα. Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι άνδρας όταν σου έρχονται τα αποτελέσματα που θέλεις. Δεν ήρθα εδώ να ρίξω την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές, αναλαμβάνω εγώ πρώτος την ευθύνη, αλλά έχω την άποψη ότι ποτέ δε φταίει ένας. Εχω κουραστεί με το να φταίει πάντα ο προπονητής, με το σύστημα και με το να ψάχνουμε συνέχεια δικαιολογίες. Πραγματικά με έχει κουράσει. Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι πάντα αυτός που πρέπει; Τον Τζιόλη τον βοηθάει ο προπονητής και τους άλλους όχι; Όταν κάποιοι δεν έχουν προσωπικότητα δε φταίει ο προπονητής. Ο Τζιόλης είναι άντρας, έχει προσωπικότητα. Δε θέλω να μιλήσω για άλλους παίκτες. Και ζητάμε να βρει ο προπονητής τη γαμ… χημεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News