default-image

Ευθύνες Παπαμιμίκου "βλέπει" και ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ελλάδα
Ευθύνες Παπαμιμίκου "βλέπει" και ο Λευτέρης Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έκανε τη δική του παρέμβαση  για την αναβολή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Αυγενάκης επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο και τα μέλη της ΚΕΦΕ και ζήτησε η ΝΔ να σταθεί όρθια.

Η δήλωση του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, η σημερινή -πρώτη- διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατία, αναβλήθηκε για λόγους τεχνικής αδυναμίας της εταιρείας που είχε αναλάβει να υποστηρίξει τεχνικά τη διεξαγωγή της εκλογής αυτής.

      Είναι μία μέρα που όλους μάς στενοχωρεί, μας δημιουργεί προβληματισμό, αλλά και αγωνία, διότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει το συντομότερο να βρει το «βηματισμό» της.

      Ευθύνες για το σημερινό έχουν αρκετοί, ιδιαιτέρως δε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και τα μέλη της που είχαν συμμετοχή στη διαδικασία της επιλογής, ανάγνωσης και επιβεβαίωσης των τεχνικών προϋποθέσεων της εταιρείας.

      Όμως, σε πολιτικό επίπεδο η Νέα Δημοκρατία είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση, άρα θεσμικά, έχουμε υποχρέωση να ασκήσουμε το ρόλο μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

      Αφού ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας για την σημερινή ταλαιπωρία, υπενθυμίζω ότι η Νέα Δημοκρατία σε πολύ δύσκολες περιόδους στάθηκε όρθια και έτσι θα γίνει και τώρα.

      Έχουμε ευθύνη να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό. Να είστε βέβαιοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News