default-image

Απογοητευμένοι οι νεοδημοκράτες της Ιεράπετρας

Κρήτη
Απογοητευμένοι οι νεοδημοκράτες της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όρεξη  να δυναμώσουν την παράταξη τους και να δώσουν άλλον αέρα στο κόμμα τους και στο νέο αρχηγό, που θα εξέλεγαν μέσα από αδιάβλητες και δημοκρατικές διαδικασίες, άρχισαν από νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, οι νεοδημοκράτες της Ιεράπετρας και  της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, να έρχονται κατά κύματα στα  2 εκλογικά κέντρα  που είχαν ορίσει.

Με καρτερικότητα αρχικά , περίμεναν να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα στα ηλεκτρονικά συστήματα, όσο όμως περνούσε η ώρα και τα τεχνικά προβλήματα παρέμεναν, τα συναισθήματα άλλαζαν και επικρατούσε  στο τέλος η απογοήτευση και ο εμφανής εκνευρισμός. Ειδικά μετά το τέλος της πρωινής θείας λειτουργίας, οπότε οι νεοδημοκράτες μιας κάποιας ηλικίας έβγαιναν από τις εκκλησίες και πήγαιναν στα δύο εκλογικά κέντρα  της περιοχής ,χωρίς να μπορεί κανείς να τους ενημερώσει αν θα γίνουν η όχι οι εκλογές, το κλίμα γινόταν εκρηκτικό, ειδικά μετά την ενημέρωση που είχαν από τους δημοσιογράφους ότι οι εκλογές έχουν αναβληθεί.

«Οι εκλογές αναβλήθηκαν και ο κόσμος της Ν.Δ. απογοητεύτηκε για άλλη μια φορά  Οι νεοδημοκράτες της Ιεράπετρας ζητούν να παραιτηθούν όσοι ευθύνονται για όσα  συνέβησαν, και μας οδήγησαν στο φιάσκο τον παραλίγο εκλογών. Η Ν.Δ. είναι ένα μεγάλο κόμμα και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την οδηγεί σε αυτόν τον διασυρμό. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία κανονικά στην ώρα μας και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για την αθρόα προσέλευση εκείνων που ήθελαν να ψηφίσουν  για το νέο  αρχηγό της παράταξης  μας . Ειδικά μετά τη λειτουργία , ο κόσμος που ήρθε στα εκλογικά κέντρα ήταν πάρα πολύς», μας είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ιεράπετρας της Ν.Δ. κ Γιώργος Καροφυλάκης.

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα αίσχος. Ο κόσμος ήρθε να ψηφίσει και έφυγε απογοητευμένος , εκνευρισμένος και αηδιασμένος, για την οργανωτική ανεπάρκεια του κόμματος μας. Είχε από νωρίς το πρωί μεγάλη προσέλευση στα εκλογικά κέντρα , αλλά και μεγάλη δυσαρέσκεια στη συνέχεια όταν ο κόσμος επέστρεφε στο σπίτι χωρίς να έχει ψηφίσει. Μετά τις 10.30 μάλιστα υπήρχαν πολλοί που δεν ήξεραν ότι έχουν αναβληθεί οι εκλογές, οι οποίοι πήγαιναν στα εκλογικά κέντρα και δεν έβρισκαν κανέναν να τους ενημερώσει για το τι είχε συμβεί.

Νομίζω ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι ευθύνονται για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι το κόμμα μας πάσχει οργανωτικά από την κορυφή μέχρι τις Τοπικές Οργανώσεις», μας είπε η πολιτευτής της Ν.Δ. στο Λασίθι κ Ελένη Βλάσση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News