default-image

Στην φάκα 18 Ηρακλειώτες για τυχερά παιχνίδια

Κρήτη
Στην φάκα 18 Ηρακλειώτες για τυχερά παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μικρό... καζίνο είχε στήσει στο Ηράκλειο ένας ιδιοκτήτης καφενείου, αφού είχε δημιουργήσει ειδικό χώρο για να παίζουν οι θαμώνες όλα τα τυχερά παιχνίδια.

Ο ιδιοκτήτης μαζί με 17 ακόμη άτομα, συνελήφθησαν, σήμερα κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Οι δέκα επτά (17) από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας από 23 έως 50 ετών και ένας είναι 57χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, που κατηγορούνται για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφενείο» ιδιοκτησία 43χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε, ότι ο 43χρονος ιδιοκτήτης του  καταστήματος, είχε επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και συμμετοχή στους συλληφθέντες των τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων και συγκεκριμένα «TEXAS HOLDEM POKER», «BLACK JACK» και κύβους (ζάρια), με συνομολόγηση στοιχημάτων και απόδοση κερδών στους παίχτες και στο διοργανωτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    769 μάρκες διαφόρων ειδών

•    8 τράπουλες

•    7 ζεύγη κύβοι-ζάρια

•    184 κάρτες - τραπουλόχαρτα

•    το χρηματικό ποσό των 11.945

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News