default-image

Αναβάλλεται οριστικά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Αναβάλλεται οριστικά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από απόφαση του διαιτητή Παππά το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ξεκινήσει.

Ο διαιτητής στηρίχθηκε στον αθλητικό νόμο που προβλέπει τα εξής: "Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015. Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών, να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας".

Έτσι η αναμέτρηση αναβάλλεται. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματίας από φωτοβολίδα που έπεσε από φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Στο άκουσμα της αναβολής μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου.

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας ξεκίνησαν έξω από τη Λεωφόρο περίπου δύο ώρες πριν την αναμέτρηση και συνεχίστηκαν και μέσα στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα διαδραματίστηκαν στη Θύρα 11 στο γήπεδο της Λεωφόρου μεταξύ των αστυνομικών και των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα πάντα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν τους οπαδούς του τριφυλλιού που είχαν καθίσει εκεί.

Τα αίματα άναψαν με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα και να υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και αστυνομικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News