Ειδήσεις

Έβγαλαν τη… ρακή τους οι λιμενικοί!

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποίησε παρέα με συναδέλφους και φίλους, το καθιερωμένο ετήσιο ρακοκάζανο το βράδυ της Παρασκευής, στο χωριό Αγ. Μύρωνας , στο παραδοσιακό καζάνι του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση αυτή είχαν την ευκαιρία, προς τιμήν της κρητικής παράδοσης, να μυηθούν τα μυστικά της παραγωγής  της ρακής, να απολαύσουν παραδοσιακούς μεζέδες υπό τους ήχους όμορφης κρητικής μουσικής και να πιουν μαζί με τα στελέχη του λιμενικού σώματος μια ρακή στην επίτευξη των στόχων της δραστήριας Ένωσης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Περιφερειακός Διοικητής του Λιμενικού Σώματος Κρήτης κ. Γιώργος Σεφεριάδης. Το συμβούλιο της ΕΠΛΣΑΚ είχε φροντίσει για όλα ενώ ψυχή της βραδιάς ήταν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Σφακιανάκης!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι κρητικοί καλλιτέχνες Γιώργος Γλυκοκόκαλος με το συγκρότημα του  καθώς και ο Μανόλης Δρακάκης, οι οποίοι φρόντισαν για κέφι, χορό και μαντινάδες μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ενώ την παράσταση έκλεψε η λιμενικός Μαρία Σταυρουλάκη, που έπαιξε λύρα και τραγούδησε με την υπέροχη φωνή της!

Σχόλια