Ειδήσεις

Η Διοίκηση του ΕΚΗ καταδίκασε τη βία με ψήφισμά της

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21/11/2015 και ώρα 11 το πρωί με μοναδικό θέμα την καταδίκη της άνανδρης επίθεσης την Πέμπτη 19/11/2015 που δέχτηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς, μέλη της Διοίκησης, Συνδικαλιστές Σωματείων και εργαζόμενοι στο χώρο.

Ψήφισμα κατατέθηκε από τη Διοίκηση του ΕΚΗ σχετικά με τα γεγονότα το οποίο και υπερψηφίστηκε, το ψήφισμα έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία, με 13 υπέρ από την παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας Εργαζομένων και 1 κατά από την παράταξη της ΔΑΣ.

Για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι, καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται και καλούμε το ΚΚΕ να καταδικάσει τον φασισμό και τραμπουκισμό των συνδικαλιστών του, γιατί πραγματικά θεωρούμε ότι αυτές οι ενέργειες ντροπιάζουν την ιστορία του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Αποφασίστηκε το συγκεκριμένο ψήφισμα να κατατεθεί στο ΚΚΕ διότι τα δυο άτομα που συμμετείχαν στις καταδικαστέες πράξεις Σαλούστος Δημόκριτος και Ξημεράκης Ιωάννης είναι στελέχη και πολιτευτές του ΚΚΕ στο νομό Ηρακλείου.

Σχόλια