default-image

Ο Κρητικός αγρότης... που έγινε σταρ!

Κρήτη
Ο Κρητικός αγρότης... που έγινε σταρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δύναμη της εικόνας ενός ανθρώπου μπορεί πολύ γρήγορα να τον κάνει το πιο περιζήτητο πρόσωπο στην Ελλάδα όσον αφορά μια απλή εμφάνιση.

Ο Στάθης Στιβακτάκης ο νεαρός αγρότης από τα Βορίζια εδώ και μερικά 24ωρα βιώνει μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Στάθης είναι ο Κρητικός που έκλεψε στην κυριολεξία την παραστάση κατά τη διάρκεια του αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα μιας και έκανε φωτογραφικές μηχανές και κάμερες να πάρουν στην κυριολεξία "φωτία". Μάλιστα η εικόνα του λεβεντόπαιδου από την Κρήτη βρέθηκε μέχρι και την επίσημη ιστοσελίδα του πρακτορείου Reuters αλλά και του ΒΒC.

Ο νεαρός από τα Βορίζια από το υπερήφανο χωρίο του βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" μιλώντας γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ο Κρητικός με τη χαρακτηριστική ντοπιολαλιά υπογράμμισε ότι εδώ και μέρες δε σταματά να χτυπά το τηλέφωνό του από τηλεοπτικά δίκτυα που του ζητούν συνεντεύξεις, αλλά και από περιοδικά που θέλουν να τον φωτογραφήσουν.

Όσον αφορά το ίντερνετ, η εικόνα του είναι παντού, ενώ τα ρεπορτάζ για τον Κρητικό μελισσοκόμο είναι δεκάδες.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_mw7paf84/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News