default-image

«Η ομάδα θα εξυγιανθεί και θα επιστρέψει στη Super League»

Ποδόσφαιρο
«Η ομάδα θα εξυγιανθεί και θα επιστρέψει στη Super League»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη χθεσινή αποχή, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν στις προπονήσεις καθώς ο Δημήτρης Παπουτσάκης τους διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. και επί σειρά ετών πρόεδρο, Γιάννη Δασκαλάκη, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές σε οικογενειακό κλίμα, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης και σύνθημα αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα είχαν να πουν οι παίκτες, ο Δημήτρης Παπουτσάκης, απευθύνθηκε σε όλη την ομάδα:

«Βρίσκομαι εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσω ότι μαζί με ορισμένους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου, καταβάλλουμε την υπέρτατη προσπάθεια για να βρούμε λύση και δίνουμε τη μάχη μας συνεχώς. Κατανοώ και γνωρίζω απόλυτα την κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Είμαι, όμως, αισιόδοξος ότι το επόμενο διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα, η ομάδα θα εξυγιανθεί και θα επιστρέψει στη Super League. Εκεί όπου ανήκει τόσο εκείνη, όσο και ο καθένας σας προσωπικά. Αναμένω άμεσα ευτυχή κατάληξη από επιχειρηματικές μου δραστηριότητες και κάποιες πολύ σοβαρές προσπάθειες που γίνονται.

Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας, καθώς διαθέτει ταλέντο, ποιότητα και εμπειρία και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα πορευτούμε για την επιβίωση του σωματείου. Δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει την οικογένεια μας. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα πράξετε ανάλογα, γι' αυτό και είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Εσείς είστε η προτεραιότητα μου.

Όλοι μαζί, συσπειρωμένοι δεν φοβόμαστε κανένα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις πρώτα για το ομαδικό συμφέρον κι έπειτα για το ατομικό. Ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κισσαμικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News