Ειδήσεις

Ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Στέλιο Βοργιά

Μια σειρά από σωματεία και οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις συμπαράστασης στην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση του υπέστη ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Μεταξύ των ανακοινώσεων είναι και αυτή της ΓΣΕΕ:

"Η ΓΣΕΕ καταδικάζει απερίφραστα τον ξυλοδαρμό του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιου Βοριά, αλλά και τον προπηλακισμό μελών της Διοίκησης του συγκεκριμένου Εργατικού κέντρου, από ομάδα συνδικαλιστικών στελεχών της παράταξης του ΠΑΜΕ που δεδηλωμένα πρόσκειται σε κοινοβουλευτικό κόμμα του δημοκρατικού τόξου.

Είναι αδιανόητο κάποιοι να επιχειρούν να τορπιλίσουν την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, την ώρα που οι εργαζόμενοι δέχονται σφοδρότατη επίθεση στα δικαιώματά τους και από το τρίτο επαχθέστερο μνημόνιο.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που δέχτηκαν την επίθεση και επαναλαμβάνει την πάγια θέση της ότι: «μόνο με ενότητα και αγώνα μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα και ανατρέψουμε τα προηγούμενα».

Ανακοινώσεις συμπαράστασης στον πρόεδρο του ΕΚΗ εξέδωσαν ακόμη τα σωματεία Χειριστών, Οδηγών τουριστικών λεωφορείων, Καθαριστριών, ο Σύλλογος εργαζομένων στην κοινωνική φροντίδα, η ΟΥΙΕ, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, το ΤΕΕ/ΤΑΚ και η ΟΕΒΕΝΗ.

Σχόλια