Ειδήσεις

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την παραλία Αγίας Πελαγίας

Τη σύμβαση εκπόνησης μελέτης με στόχο την προστασία και την αύξηση της έκτασης της παραλίας της Αγίας Πελαγίας, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Η μελέτη, το κόστος της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, κρίθηκε αναγκαία για να προστατευτεί από τη διάβρωση μια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου, που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η παραλία της Αγίας Πελαγίας, μια παραλία - πόλος έλξης για τους επισκέπτες του τόπου μας, πρέπει να προστατευτεί και να αξιοποιηθεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Με σεβασμό στο περιβάλλον, με αξιοποίηση όλης της επιστημονικής γνώσης που υπάρχει για το θέμα και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους λάτρεις του πανέμορφου οικισμού, επιθυμούμε να δώσουμε μια μόνιμη λύση, σε ένα χρόνιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι η χρηματοδότηση και αυτής της μελέτης γίνεται από έσοδα του Δήμου μας, από χρήματα δηλαδή των δημοτών μας που μέσα από έργα επιστρέφουν ξανά στους ίδιους. Επόμενό μας βήμα, αμέσως μόλις παραλάβουμε την ολοκληρωμένη και πλήρη μελέτη, είναι να βρούμε το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να υλοποιήσουμε και αυτό το σημαντικό έργο για τον Δήμος μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αχλάδας Δημήτρη Ανδρουλάκη, τον Πρόεδρο Γιώργο Πεδιώτη και τα μέλη του Δ.Δ. Αχλάδας, καθώς και τα στελέχη των υπηρεσιών του δήμου μας για το θετικό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Σχόλια