Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργης Ξυλούρης, ο γιος του Ψαρονίκου

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Γιώργης Ξυλούρης, γιος του αρχάγγελου της Κρήτης, αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη έχασε τη ζωή του χτες το βράδυ, μετά από τροχαίο στην Αθήνα.

Ο Γιώργης Ξυλούρης κινείτο με το δίκυκλό του στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά οδηγώντας προς το σπίτι του όταν συγκρούστηκε με ταξί. Το τροχαίο συνέβη στις 6 το απόγευμα και ο Γιώργος Ξυλούρης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 8.55 το βράδυ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Γιώργης ήταν γιος του Νίκου Ξυλούρη και της Ουρανίας με την οποία τα τελευταία χρόνια συντηρούσε το ιστορικό δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης» (Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσματζόγλου.

Ο Γιώργος Ξυλούρης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο" στην Αθήνα παρουσιάζοντας την εξαιρετική μουσική εκπομπή "Αόρατος Θίασος", προβάλλοντας την καλή μουσική της Κρήτης αλλά και αναδεικνύοντας μαγικούς συνδυασμούς της με μουσικά σχήματα και είδη από κάθε γωνιά του κόσμου. 

Σχόλια