default-image

Μεϊμαράκης: Ψηφίστε όλοι στις 22/11 να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή

Ελλάδα
Μεϊμαράκης: Ψηφίστε όλοι στις 22/11 να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν όλοι στις 22 Νοεμβρίου «να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή» απηύθυνε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, στο Μαρούσι, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

«Όποιον κι αν ψηφίσετε πάλι φίλοι θα είμαστε. Θα τον υπηρετήσουμε και θα τον υπηρετήσω ως στρατιώτης. Και απαιτώ και από τους άλλους αν εγώ εκλεγώ να υπηρετήσουν ως στρατιώτες», συνέχισε ενώ για μία ακόμη φορά κάλεσε τους νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία ώστε, όπως είπε, να μην αφήσουν περαστικούς και μηχανισμούς να αλλοιώσουν τη ψήφο τους.

Σε ό,τι αφορά την αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους του τις τελευταίες ημέρες είπε ότι δεν θα απαντήσει σε προκλήσεις που δέχεται.

«Παρότι προκαλούμαι από συνάδελφο, εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο χυδαίο, κατά την άποψή μου, τρόπο. Είναι παιδί αυτός, μπορεί να λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω. Δεν πειράζει. Κυρίως δεν απαντώ γιατί η νεοδημοκρατική ηθική που μου δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με κάνει να στέκομαι με σεβασμό προς τους συναδέλφους και φίλους μου. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα νεοδημοκράτη χυδαία όσο και αν με προκαλούν», είπε μεταξύ άλλων και προειδοποίησε ότι ως πρόεδρος της ΝΔ θα απαιτήσει από όλους να σέβονται τα στελέχη και την ιστορία του κόμματος.

Ανέφερε επίσης ότι με τον ίδιο στην ηγεσία της ΝΔ το κόμμα δεν θα αλλάξει όνομα, θα επανέλθει ο πυρσός στο έμβλημα και στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη θα επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα του κόμματος.

Μιλώντας με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν έχει ψηφίσει μέτρα και πως το καλοκαίρι δεν στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά την Ελλάδα.

«Η ΝΔ με πρόεδρο Μεϊμαράκη δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό υφεσιακό μέτρο που είναι πέρα και πάνω από την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών. Αυτό που λέω δεν είναι λαϊκίστικο. Δεν πιστεύουμε στο μείγμα πολιτικής με νέους φόρους. Δεν μπορεί να εξαντλήσουμε άλλο τους Έλληνες», ξεκαθάρισε ενώ καυτηρίασε την συμφωνία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς α' κατοικίας.

«Δεν θα ασχοληθώ με τις παραιτήσεις βουλευτών τους. Αυτός τους καλλιέργησε διαφορετική αντίληψη. Αυτός έσπειρε θύελλες. Θα του πω όμως να μην ασχολείται με τα δικά μας. Έλεγε ότι η ΝΔ έχει εσωτερικά προβλήματα. Ε, εμείς τα λύνουμε την Κυριακή και να λύσει αυτός τα δικά του γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα έχουν προβλήματα με τα ψέματα που είπαν», συμπλήρωσε και με αφορμή τον φόρο στο ελληνικό κρασί αναρωτήθηκε «ποια συμφέροντα υπηρετεί ο κ. Τσίπρας».

Ο κ. Μεϊμαράκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα, στην παιδεία και την υγεία.

«Θυμάμαι τον κ. Τσίπρα να λέει «θα σας τελειώσουμε. Δεν θα υπάρχετε». Ε, λοιπόν δεν μας τελειώσανε. Υπάρχουμε και είμαστε έτοιμοι να έρθουμε πρώτοι στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Όποτε θέλει ας κάνει εκλογές», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News