default-image

Επισκέφτηκαν τα Ζωνιανά οι οπαδοί του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Επισκέφτηκαν τα Ζωνιανά οι οπαδοί του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κυριακή ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στα Ζωνιανά όμως ήδη οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο χωριό του Μυλοποτάμου και γνώρισαν άριστη φιλοξενία από τους Ζωνιανούς!

Συγκεκριμένα, άνθρωποι του Ερμή, οι οποίοι λειτουργούν σε καφενείο του χωριού τον Σύνδεσμο Φίλων της ρεθυμνιώτικης ομάδας, προσκάλεσαν τους οπαδούς του ΟΦΗ, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και βρέθηκαν στα Ζωνιανά. Εκεί συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, ενώ βρέθηκαν και στο γήπεδο των Ζωνιανών, όπου ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας. Εκεί, οι γηπεδούχοι τους έδειξαν και από ποιο σημείο του γηπέδου θα παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι το ματς και συγκεκριμένα θα είναι όρθιοι πίσω από την μία εστία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στα Ζωνιανά θα βρεθούν πάνω από 200 οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ. Στη συνέχεια, οι Ζωνιανοί είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο τραπέζι στο Σύνδεσμο όπου όλοι μαζί, συνέφαγαν και συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Σκοπός της πρωτοβουλίας των Ζωνιανών είναι να περάσουν το μήνυμα ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι γιορτή και μεγάλος νικητής θα είναι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News