default-image

Δύο νέοι, θύματα τροχαίων, δίνουν αγώνα για τη ζωή τους

Κρήτη
Δύο νέοι, θύματα τροχαίων, δίνουν αγώνα για τη ζωή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται δύο νέοι άνθρωποι που είναι τα τελευταία θύματα τροχαίων στην Κρήτη, ο ένας στο Ηράκλειο και ο άλλος στα Χανιά.

Ο 23χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών, μεταφέρθηκε σε  εξειδικευμένη μονάδα του Αγίου Σάββα στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την περίπτωση του.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος νέος οδηγούσε ΙΧ το οποίο για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και αφού ακολούθησε μια "τρελή" πορεία κατά μήκος του δρόμου - είναι θαύμα ότι δεν ερχόταν και άλλο αυτοκίνητο, περίπτωση στην οποία τα θύματα θα ήταν μάλλον περισσότερα - για να καταλήξει σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου, όπου ανατράπηκε και αναποδογύρισε.

Ο 23χρονος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο, την ώρα που η συνπειβάτιδα του - μια νεαρή κοπέλα - εγκλωβίστηκε στο αμάξι και χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί. Ωστόσο ο δικός της τραυματισμός ήταν ελαφρύς.

Ο έτερος νέος που έπεσε θύμα τροχαίου χθες ήταν ένας 25χρονος στα Χανιά, ο οποίος οδηγούσε μηχανή στον ΒΑΟΚ, όταν στο ύψος των Βρυσών και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Από την πρώτη στιγμή είχαν εκφραστεί φόβοι ότι ο νεαρός θα χάσει το ένα του πόδι, φόβοι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού οι γιατροί αναγκάστηκαν να το αποκόψουν κατά τη διάρκεια επέμβασης.

Ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News