default-image

Απαντά και ο Μπλάτερ στην επιτροπή εφέσεων

Ποδόσφαιρο
Απαντά και ο Μπλάτερ στην επιτροπή εφέσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Μισέλ Πλατινί και ο Σεπ Μπλάτερ αντέδρασε στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων να διατηρήσει την ποινή των 90 ημερών απαγόρευσης άσκησης των καθηκόντων του.

Δεν έμεινε αμέτοχος ο Σεπ Μπλάτερ μετά τη σημερινή απόρριψη της έφεσής του κατά της απόφασης για την τρίμηνη απαγόρευση άσκησης των καθηκόντων του και μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποιεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο για να αποδείξει την αθωότητα.

Παράλληλα, αφήνει αιχμές για την καθυστέρηση έκδοσης της σημερινής απόφασης, τονίζοντας ότι ελπίζει να μην οφείλεται αυτό το γεγονός στην προεκλογική περίοδο που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο για τον νέο πρόεδρο της FIFA.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους δικηγόρους του Ελβετού λέει χαρακτηριστικά:

«Ο πρόεδρος Μπλάτερ είναι απογοητευμένος από τη σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων σχετικά με την προσωρινή αναστολή του.

Από τις διαδικασίες δεν φάνηκε κανένα στοιχείο περί κινήτρου ή πρόθεσης για οποιαδήποτε συμφωνία ανάμεσα στη FIFA και τον Μισέλ Πλατινί.

Η επιτροπή εφέσεων πήρε αυτή την απόφαση στις 3 Νοεμβρίου, αλλά αυτή γνωστοποιήθηκε σήμερα, δύο εβδομάδες αργότερα. Ο πρόεδρος Μπλάτερ δεσμεύεται να "καθαρίσει" το όνομά του και ελπίζει ότι αυτή η ανεξήγητη καθυστέρηση δεν αποτελεί προσπάθεια για να απορριφθεί, για αυτή την εκλογική διαδικασία.

Ο πρόεδρος Μπλάτερ θα συνεχίσει τις εφέσεις του και ελπίζει να του δοθεί η ευκαιρία να ακουστεί και κατά τη διαδικασία παρουσίασης στοιχείων και επιχειρημάτων των δικηγόρων του να αποδείξει ότι δεν έχει εμπλοκή σε καμία παραβατική ενέργεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News