Ειδήσεις

Ένας Κρητικός μαραθωνοδρόμος της ζωής!

Αν ψάξεις στοιχεία για τον Μανόλη Σηφάκη στο διαδίκτυο θα εντυπωσιαστείς. Όλη η ζωή του δέκα και πλέον χρόνια είναι ένας μαραθώνιος δρόμος, άλλωστε όπως ο ίδιος λέει η καθημερινότητα του Έλληνα είναι απλά ένας μαραθώνιος.

Οι επιτυχίες για τον Κρητικό από την Αγία Βαρβάρα είναι δεκάδες και παρά την σεμνότητα που τον διακρίνει όλοι γνωρίζουν καλά πως είναι ένας από τους κορυφαίους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχει κάνει προπονητικό του κέντρο το χωριό του, τρέχει διαρκώς μιας και τα όρια ενός μαραθωνοδρόμου είναι ανεξάντλητα. Έντεκα φορές έχει τρέξει στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας, ναι καλά διαβάσατε, ο Μανόλης ακολουθώντας τα βήματα των μεγάλων μαραθωνοδρόμων κάνει αθόρυβα τη δική του υπέρβαση, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια.

Για κάθε μαραθωνοδρόμο η συμμετοχή, ο τερματισμός και η διάκριση στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας αποτελεί ένα όνειρο ζωής και αυτό το όνειρο ο Μανόλης Σηφάκης το έχει κάνει πραγματικότητα έντεκα φορές. Ο κορυφαίος μαραθωνοδρόμος, όπως μας εξομολογήθηκε στην εκπομπή, την ώρα που τρέχει σκέφτεται τον Θεό, μαντινάδες και τα προβλήματά του και πως θα τα επιλύσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", o υπαρύφανος κρητικός μαραθωνοδρόμος με την χαρακτηριστική ντοπιολαλία και το ήθος του έστειλε μήνυμα στα νέα παιδιά ότι αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας έχουν καταφέρει να κατακτήσουμε την ίδια μας τη ζωή.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια