default-image

Τρίποντα για Μικτές ΕΠΣΗ με Λασίθι

Ποδόσφαιρο
Τρίποντα για Μικτές ΕΠΣΗ με Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρα ήταν τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ στα παιχνίδια που έγιναν σήμερα στο Ατσαλένιο με αντίπαλο τις ομάδες του Λασιθίου, καθώς οι Παίδες επικράτησαν 7-1 και οι Νέοι του Ηρακλείου με σκορ 2-0.

Η εμφάνιση της Μικτής Παίδων ήταν επιβλητική, βάζοντας επτά γκολ και επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Χανιά. Δύο γκολ για την ομάδα του Ηρακλείου σημείωσε ο Μαμουλάκης και από ένα οι Χατζηδάκης, Λίλος, Μπέρκης, Μαυρογιαννάκης και Τσεσμελής. Για το Λασίθι σκόραρε στο α' ημίχρονο ο Κλώντζας. Πέρα από το 7-1 του Ηρακλείου με το Λασίθι, στο άλλο ματς που έγινε στη Μοναχή Ελιά τα Χανιά επικράτησαν με 3-0 του Ρεθύμνου.

Παίδες (3η)

Η βαθμολογία

Στο παιχνίδι των Νέων, η Μικτή ΕΠΣΗ είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και τελικά κατάφερε στο τέλος να σημειώσει δύο γκολ και να φτάσει στο τρίποντο με 2-0. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες για το συγκρότημα του Ηρακλείου το σκορ άνοιξε στο 71' ο Αζίζη με εύστοχο πέναλτι, το οποίο μάλιστα κέρδισε ο ίδιος. Στο 77' με σουτ του Τσέρου έγινε το 2-0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, το Λασίθι στο 15΄με τον Βασιλόπουλο και το Ηράκλειο στο 18' με τον Αζίζη.

Νέοι (3η)

Η βαθμολογία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News